Orman Bölge Müdürlüğü, ‘Proje Takip Ve Tanzim Ekibi’ Oluşturdu

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, tüm çalışmaları daha etkin ve günün şartlarına uygun olarak yürütmek amacıyla...

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, tüm çalışmaları daha etkin ve günün şartlarına uygun olarak yürütmek amacıyla Proje Takip ve Tanzim ekibi kurdu.

Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, ekibin yapması gerekenlerin çok fazla olduğunu dile getirdi. Yeniliklere açık olmak gerektiğini belirten Coşkun, şunları söyledi: “Ormancık alanında neler yapılıyor, çevremizde ne gibi iyi çalışmalar yapılıyor, bunları takip etmek için, bizim bir bakıma gözümüz olacak ‘Proje Takip ve Tanzim Ekibi’ kurduk. Kadrosu ile üstün bir bölge müdürlüğümüz var. Tecrübeli şube müdürlerimiz ve mühendislerimiz var. Bu insan kaynağı ile iyi şeyler yapmak istiyoruz. Kalkınma Ajansları tarafından açılan teklifleri, Avrupa Birliği desteklerini iyi takip etmek, başvurmak ve her yıl en az 1-2 projeyi gerçekleştirmek istiyoruz.”

Reklam
Reklam

Proje Takip ve Tanzim Ekibi’nin ilk toplantısında, Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile irtibat kurulması, işletme ve şube müdürleri, şubelerde görevli mühendisler ile görüşülerek proje tekliflerinin alınması kararlaştırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: