Orman Bölge Müdürü Abit Baca Gülnar’da Temaslarda Bulundu

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü ve İşletme Şefliklerinde incelemelerde bulundu....

Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü ve İşletme Şefliklerinde incelemelerde bulundu.

Abit Baca İşletme Müdürü V. Hüseyin Meteris, Merkez İşletme Şefi Necati Kulak, Zeyne İşletme Şefi Hasan Özbozkurt, Ağaçlandırma Şefi Ali Ördek ile beraber yangın ilk müdahale ekiplerini, 7/24 saat gözetleme yapılan Kalabak Kulelerini ve Zeyne Yardop sahalarında incelemelerde bulundu. Baca yaptığı açıklamada Bölge Müdürlüğüne bağlı olan işletmeleri ve işletme şefliklerini ziyaret edip işletmelerde yapılmış ve yapılmakta olan orman sahalarındaki çalışmaları incelediklerini ve yangın sezonu sebebiyle 7 gün 24 saat görev yapan İlk Müdahale ekipleri ile kuleleri ziyaret ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Baca, Bölge Müdürlüğü olarak işletmelerin tamamını ziyaret edeceğini ve Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde çalışan bütün personelle tanışacağını belirtti. Baca, Kalabak Kulede dürbün ile Yardop sahasında yapılan çalışmaları da gözetledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: