Orman Bölge Müdürü Baca İlçeleri Ziyaret Ediyor

Bir süre önce Mersin Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abit Baca, yangın sezonu nedeniyle ilçeleri...

Bir süre önce Mersin Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abit Baca, yangın sezonu nedeniyle ilçeleri ziyaret ederek alanın tedbirleri yerinde inceledi.

Bu kapsamda Erdemli, Mut ve Gülnar Orman İşletme Müdürlüklerini ziyaret eden Baca, 24 saat gözetleme yapılan Kalabak Yangın Gözetleme Kulesi ile Zeyne İşletme Şefliği'nce 2012 yılında oluşturulan Yardop sahalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı işletmeleri ve işletme şefliklerini ziyaret ettiğini belirten Baca, işletmelerde yapılan ormancılık faaliyetleri ile yangın sezonu nedeniyle yapılan hazırlıkları yerinde gördüğünü ifade etti. Baca, ziyaretlerin devam edeceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: