Orman Haftası

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Orman Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Orman Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Uzun, mesajında, ormanlarını bilinçsizce kullanıp tüketen ülkelerin, sadece çölleşmekle kalmayacağını, sahip oldukları en değerli zenginliklerini de kaybedeceklerini ifade etti.

Ormanları korumanın, ağaç dikerek yeni ormanlar oluşturmanın bir görev olduğunu belirten Uzun, şunları kaydetti:

"Orman Haftası vesilesiyle herkesi yeşili ve doğayı korumaya davet ediyorum. Ormanlarımızın korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın geleceği için çok, ama çok büyük önem arz etmektedir. Yurdumuzun ormancılık politikalarının başında, ormanlarımızı korumak, orman alanlarımızı artırmak ve bozuk orman alanlarımızı da en hızlı bir şekilde rehabilite etmek gelmektedir. Bugün hepimizin, dünden daha dikkatli ve daha duyarlı olmamızı gerektirmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: