Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca'ya Plaket

Malatya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Yeşiltaş, Mehmet Çolak ve İlhan Yabaş,...

Malatya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Yeşiltaş, Mehmet Çolak ve İlhan Yabaş, Malatya Orman İşletme Müdürü Ramazan Karaca'ya dernek çalışmalarına vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek yöneticilerinden İlhan Yabaş ziyarette yaptığı konuşmada, "Derneğin kuruluş aşamasında ve sonrasında maddi-manevi olarak hep yanımızda olan ilimiz kurum müdürlerinden Sayın Ramazan Karaca'ya ve tüm kurum çalışanlarına bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan Karaca da, toplum olmanın gereğinin bu şekilde çalışmalar yürüten dernek ve sivil toplum örgütlerini desteklemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirten Karaca, "Bu çalışmalara katkıda bulunmak öncelikle insanın kendisini ve toplumu huzurlu kılar, bir başkasının sorunlarının yanında olmak ve sorunlarına çözüm ortağı olmak mutlu bir toplumun ilk adımıdır" ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra Karaca'ya plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: