Orman Köylülerine Kredi Desteği

Orman köylülerine ekonomik katkı sağlamak maksadıyla verilen kredilerin üst limitleri belirlendi.

Orman köylülerine ekonomik katkı sağlamak maksadıyla verilen kredilerin üst limitleri belirlendi.

Dağ ilçeleri Orhaneli, Büyükorhan ve Harmancık'ta 2012 yılı Ocak ayına kadar verilen ORKÖY kredilerinin geri dönüşümleri Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü'nce takip edilecek. Orhaneli Orman İşletme Müdürü Hakkı Türkoğlu, orman köylüsünün ormana bağımlılığını asgariye indirmek için kredi kaynaklarının açıldığını, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nün dağ yöresine krediler konusunda büyük destek verdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

2012 yılında uygulanacak kredilerin üst limiti de belirlendi. Süt sığırcılığı 19 bin lira, besi sığırcılığı 22 bin lira, fenni arıcılık 9 bin lira, alabalıkçılık 15 bin lira, bodur meyvecilik 15 bin lira, fidancılık 15 bin lira, meyvecilik 8 bin lira, cam sera 17 bin lira, plastik sera kredi üst limiti ise 14 bin lira olarak tespit edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: