Orman Müdürlüğü’nden Karagöz tiyarosu

Manavgat'ta öğrencilere orman bilincini aşılayan ‘Karagöz Orman’da’ tiyatro oyunu Dolbazlar Köyü’nde sergilendi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Manavgat Orman Müdürlüğü tarafından okullara getirilen tiyatro gösterisi Antalya'nın Manavgat İlçesindeki okullarda gerçekleştirildi.

Hacivat ve Karagöz'ün canlandırıldığı oyunda ormanları korumak teması işlendi. Manavgat Dolbazlar Köyü ilköğretim okulunda da sergilenen tiyatro gösterisi öğrencilerden büyük beğeni kazandı.

Acil durumlarda 177 numaralı telefonun aranmasından, ormanların betonlara kurban edilmemesine, ormanda yangfın çıkaran nednelerden uzak durmaya kadar pek çok konuda çocuklara bilgiler de veren tiyatro gösterisi Sincap Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanıyor. Sanatçıları Ali Şahin Karagöz'ü, Murat Yener Yıldırım ise Hacivat'ı canlandırdı.

Reklam
Reklam

Dolbazlar İlköğretim Okulu Müdürü Ertuğrul Öz, Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu’na ve sanatçılara böylesi yararlı bir oyunu öğrencilere ulaştırdıkları için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: