Orman müdürlüğüne 50 geçici işçi alındı

Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde noter huzurunda çekilen kura ile 318 kişi arasından 4 ay süre...

Kozan Orman İşletme Müdürlüğünde noter huzurunda çekilen kura ile 318 kişi arasından 4 ay süre ile çalıştırılmak üzere 50 geçici işçi alımı yapıldı. Kuralar çeyrek altın kutuları ile gerçekleştirildi.
Türkiye İş Kurumunca uygulamaya konulan "Toplum Yararına Çalışma Programları" kapsamında Kozan Orman İşletmesinde noter huzurunda çekilen kura ile 318 kişi arasından 4 ay süre ile çalıştırılmak üzere 50 geçici işçi alımı yapıldı.
Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü İşveren ve İşyeri Piyasa Şube Müdürlüğü ekipleri ile gerçekleştirilecek çalışmanın Orman İşletmesi ile ortaklaşa yürütüldüğünü ancak Türkiye İş Kurumunun işveren konumunda bulunduğunu, uygulama kapsamından alımı yapılan tüm işçilerin İş-Kur'a kayıtlı işsizler arasından seçildiğini belirtildi.
Orman işletme Müdürü Atilla Özalp, Orman İşletmesinde görev yapacakları süre içinde asgari ücret ve sigorta ile çalışacaklarını, Orman Genel Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğünün personeli sayılmayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz