Orman Muhafaza Memurunun Ölümüne 2 Tutuklama

Namık Kemal KILINÇ/SERİK Olay, geçen hafta pazartesi akşamı Serik Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Serik Devlet Hastanesi yakınındaki evine giden Halis

Namık Kemal KILINÇ/SERİK Olay, geçen hafta pazartesi akşamı Serik Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Serik Devlet Hastanesi yakınındaki evine giden Halis Hisarkaya, iddiaya göre bilinmeyen nedenle 2 kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 kişinin saldırısına uğrayan Hisarkaya, başına aldığı darbe ile bayılırken, şüpheliler kaçtı.
Olayı gören çevredekilerin çağırdığı ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen ve kalbi duran Halis Hisarkaya, kalp masajı ile tekrar hayata döndürüldü. Yoğun bakım ünitesine alınan Halis Hisarkaya, 2 gün sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da 2 gün yoğun bakım ünitesinde ölüm kalım savaşı veren Hisarkaya, kurtarılamadı.
Polis olayla ilgiliçalışma başlatırken, bu öğleden sonra avukatları eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen şüpheliler teslim oldu. 30 yaşındaki M.K. ile 35 yaşındaki A.K. olduğu belirtilen şüpheliler polise verdikleri ilk ifadede Halis Hisarkaya’nın kendilerine hakaret ettiğini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: