Orman Sevgisi ödül getirdi

İlköğretim öğrencileri arasında düzenlenen ‘Orman’ konulu; resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ödüller verildi.

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Orman Haftası’ nedeniyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen ‘orman’ konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Döşemealtı’nda düzenlenen törenle verildi. Resim dalında Yeşilbayır İlköğretim Okulu’ndan 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sıla Bülbül, şiir dalında Bademağcı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Figen Kır ve kompozisyon dalında Osman Ali Cengiz İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi İsmet Kavrak birinci seçildiler.

Reklam
Reklam

Orman sevgisini tual üzerine işledi

Yarışmada ilk üçe giren öğrencilere, madalya ile birlikte değişik ödüller verildi. Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün desteklediği yarışmanın en küçük birincisi seçilen Yeşilbayır İlköğretim Okulu 4.C sınıf öğrencisi Sıla Bülbül, orman sevgisini tual üzerine taşıdığını belirterek, “Öğretmenimiz orman sevgisiyle ilgili bir resim yapmamızı istedi. Ormanı severek nasıl koruyabileceğimi düşündüm. Boyalarla hayallerimi çizdim. Umarım yaptığım resim ormanların korunmasına katkı sağlar ve ağaçlar yanmaktan kurtulur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz