Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bitmeyen Yatırımlar Türkiye'ye Çok Zarar Verdi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de geçmiş iktidar dönemlerinde temeli atılan birçok yatırımın...

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de geçmiş iktidar dönemlerinde temeli atılan birçok yatırımın sürüncemede kaldığını, yılan hikayesine dönerek ülke ekonomisine büyük zarar verdiğini söyledi. Eroğlu, "Biz Türkiye'de bir ilke imza atarak bir yatırımın temeli atılınca bitirileceği günü hatta saati bile veriyoruz" dedi.

Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu tarafından İzmir Adalet Sarayı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya katılan Bakan Eroğlu, Manisa'da, gün içinde toplam 60 milyon lira maliyetli 6 tesisin temelini attıklarını söyledi. Eroğlu, Türkiye'nin geçmiş dönemde temeli atılan ancak yılan hikayesine dönen yatırımlardan büyük zarara uğradığını ifade ederek, "Geçmişte temel atılırdı ama unutulurdu. Biz ilk defa Türkiye'de temel attığımız zaman açılışının yapılacağı tarih ve saatini ilan eder hale geldik. Saatini neden veriyorsunuz derseniz, çünkü bunun acısını geçmişte çok çektik. Sürüncemede kalan, bitmeyen, yılan hikayesine dönen yatırımlar Türkiye'nin ekonomisine çok büyük zarar verdi. O nedenle biz böyle bir misyonu üstlendik. Allah'a şükür bu yolda ilerliyoruz. Temel atarken açılışın tarih ve saatini ilan ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Eroğlu, hükümetin son 9 yılda Afyonkarasihar'a büyük yatırımlar yaptığını dile getirerek, "Afyonkarahisar, Afyonkarahisar olalı son 9 yıldaki gibi yatırımlar görmedi. Yatırımlarımız sadece merkezde de değil, bütün ilçe, belde ve köylere ulaştı" diye konuştu.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu'nun da katıldığı etkinlikte, TRT sanatçısı Nuri Esentürk çeşitli yörelere ait türküler seslendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: