Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Malatya'da-Bakan Eroğlu:-"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçilme yaşının 18'e düşürülmesini öngören Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili, "Gurur duyduğumuz gençlerin seçimlere

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçilme yaşının 18'e düşürülmesini öngören Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili, "Gurur duyduğumuz gençlerin seçimlere katılmaları çok isabetli olacaktır" dedi.

Eroğlu, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Cemal Akın, Mustafa Şahin ve beraberindeki bakanlık bürokratlarıyla Malatya Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.

Malatya'ya yapacakları yatırımlar hakkında bilgi veren Eroğlu, 2012-2013 yılının bakanlıkları açısından yatırım yılı olacağını vurguladı.

Reklam
Reklam

Malatya'ya büyük bir müjdeyle geldiğini belirten Eroğlu, bakanlıkları alanında Malatya'da 23 büyük proje hayata geçireceklerini kaydetti.

Eroğlu, "Malatya, Malatya olalı böyle hizmet görmedi. 23 büyük müjdemiz var. Bu projelerin toplam maliyeti 400 milyon lira. Bakanlığımızın yatırımlarını dikkate alarak, 2012-2013 Malatya için yatırım seneleri olacak" diye konuştu.

-Seçilme yaşının 18'e düşürülmesi teklifi-

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eroğlu, seçilme yaşının 18'e düşürülmesi yönündeki çalışmayı nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, gençlerin önemli olduğunu belirtti.

Gençlerin en doğrusunu yapacaklarına inandıklarını vurgulayan Eroğlu, "Biz gençlere güveniyoruz. Bazıları gençlere güvenmiyor ama Başbakanımızın da ifade ettiği gibi biz destekliyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerdir. Yanlış yapmayacaklardır, en doğrusunu yapacaklardır. Ama bazı partiler sandıktan korkuyor, seçimden korkuyor, gençlerden korkuyor. Biz korkmuyoruz, onları kucaklıyoruz. Gurur duyduğumuz gençlerin seçimlere katılmaları çok isabetli olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Ziyarette kendisine ikram edilen kayısıdan yiyen Eroğlu, kayısının yararlarından bahsederek, herkese bu mevyeden yemesini tavsiye etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: