Orman Ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nikah Şahitliği Yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba'nın oğlu Ömer Şamil Açba ile Elif Özkök'ün

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba'nın oğlu Ömer Şamil Açba ile Elif Özkök'ün nikah şahitliğini yaptı.

Afyonkarahisar'da bir otelde düzenlenen düğün töreninde, çiftin nikahını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. Damadın şahitliklerini Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, gelinin şahitliklerini de İsmail Taştekin ve Mehmet Demir yaptılar.

İmzalar atıldıktan sonra çifte evlenme cüzdanını teslim eden Eroğlu, çok mutlu bir ana şahitlik ettiklerini belirterek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Burhanettin Çoban'ın nikahı kıyarken çocuk sayısı konusunda, "Başbakan tarifesi mi olacak, bakan tarifesi mi-" diye sormayı unuttuğunu söyleyen Eroğlu, "Afyonkarahisar'ın büyükşehir olması için çok az bir nüfus artışına ihtiyacımız var. Başbakanımızın 3 çocuk tavsiyesini tekrarlıyoruz. Ancak bakan tarifesine göre en az 5 çocuk istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz