Orman yangınıyla mücadeleye 100 yeni araç

Orman yangınlarıyla mücadele için alınan 100 araç düzenlenen törenle 81 ile gönderildi. Orman Genel Müdürlüğü'nde...

Orman yangınlarıyla mücadele için alınan 100 araç düzenlenen törenle 81 ile gönderildi.
Orman Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle orman yangınlarıyla mücadele için alınan 100 yeni araç, Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katıldığı bir programla 81 ile gönderildi. Düzenlenen törende ilk aracı Veysel Eroğlu kullandı. Orman Genel Müdürlüğü içerisinde aracı test eden Eroğlu, daha sonra Afyonkarahisar'a gönderilecek yol açma dozerinin üzerine çıkarak basın mensuplarına poz verdi.
Yeni araçlarla ilgili bilgi veren Eroğlu, araçları çok beğendiğini ve kullanımının kolay olduğunu vurgulayarak, "Bizim işimiz arazide. Arazide büyük avantaj sağlayacak. Aldığımız fiyatlar çok uygun. Neredeyse bir yıllık kiralama bedeline bu kadar araç aldı. Bu araçlarla Orman Genel Müdürlüğümüz çok büyük bir filoya sahip oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz