Ormana götürüp taciz etti

Samsun’da Facebook’tan tanıştığı 17 yaşındaki H.S. isimli kızı ormanlık alana götürüp cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki Ümit B., polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun’da Facebook’tan tanıştığı 17 yaşındaki H.S. isimli kızı ormanlık alana götürüp cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki Ümit B., polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı, kızla buluştuklarını doğrularken, "Bana başkasına aşık olduğunu, kendisinden bir beklentim olmaması gerektiğini söyleyince konuşup ayrıldık. Kesinlikle taciz etmedim" dedi.

Olay dün Canik İlçesi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bekar olan Ümit B. 4 gün önce Facebook’ta H.S. isimli kızla tanışarak arkadaş oldu. İkili sürekli yazışmaya başladı ve olay günü Ümit B., H.S.’ye buluşma teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden H.S. ile zanlı bir parkta buluşup sohbet etmeye başladı. Daha sonra Ümit B. kızı gezmek için ormanlık bir alana götürerek öpmeye kalkıştı. Ancak kız karşı koyunca bu kez zorla cinsel istismarda bulundu. Aynı gün polis merkezine giden H.S., "Ümit B. ile Facebook’tan arkadaş olduk ve buluştuk. Beni ormanlık bir alana götürüp burada zorla cinsel tacizde bulundu. Şikayetçiyim" dedi.

Reklam
Reklam

Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Ümit B., "H.S. ile Facebook’tan tanışıp arkadaş olduk. Olay günüde bir parkta buluştuk. 15 dakika falan oturup sohbet ettikten sonra bana, ’Ben başka birine aşığım, benden bir beklentin olmasın’ dedi. Daha sonra ayrıldık. Kesinlikle cinsel tacizde bulunmadım. Niye iftira atıyor anlamış değilim" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili yürüttüğü soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: