Ormancılar Hizmet İçi Eğitimden Geçti

Orman Genel Müdürlüğü'nde ve taşrada görevli şefler ve basın halkla ilişkiler sorumluları ile yönetici asistanlarına...

Orman Genel Müdürlüğü'nde ve taşrada görevli şefler ve basın halkla ilişkiler sorumluları ile yönetici asistanlarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Antalya Göynük'te 3 gün süren eğitimlere Orman Genel Müdür Yardımcısı İsmail Üzmez, Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ekrem Aydemir, Orman Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Cezmi Keleş, şube müdürleri, merkez ve orman bölge müdürlüklerinin basın ve halkla ilişkiler sorumluları ile yönetici asistanı olarak görev yapan 155 personel katıldı. Basın sorumlularının ve yönetici asistanı görevinde olan personelin, Orman Genel Müdürlüğü'nün görünen yüzünün olduğunun altını çizen Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Ekrem Aydemir, alınacak olan eğitimle kurum dışından olan kişilerin bakış açılarının değişeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Teknoloji kullanımının, halkın beklentileri ile doğru orantılı olarak arttığını belirten Orman Genel Müdürlüğü Basın Müşaviri Cezmi Keleş, kurumun basın sorumlarının ve yönetici asistanlarının alacağı eğitimle, beklentilere olumlu yönde karşılık verilebileceğini, kurum imajını yükseltebilecek nitelikli eleman yetiştirme açısından olumlu ve büyük bir adım atacaklarını belirtti.

Sunka Grup'un uzman kadrosu tarafından verilen eğitimde "Medya İletişimi, Güzel ve Etkili Konuşma, Diksiyon ve Hitabet" ve "Telefonda İletişim Teknikleri, Kişiler ve Kurumlar Arası İletişim ve Empati, Zaman Yönetimi, Beden Dili" konuları işlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: