Ormancılara Iş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

ANKARA (AA) – Ankara’nın Çubuk ilçesinde Orman İşletme Şefliği personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine" başlandı.

ANKARA – Ankara’nın Çubuk ilçesinde Orman İşletme Şefliği personeline yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerine" başlandı. Çubuk Orman İşletme Şefliğinde görev yapan orman muhafaza memurları, memurlar ve daimi işçilerin katıldığı eğitimin ilk gününde Çankırı Orman İşletme Müdürü ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Raif Çopur ve Çubuk Orman İşletme Şefi Serkan Gülünay tarafından eğitim verildi. Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan eğitimde katılımcılara ana başlıklar Genel İş Sağlığı ve Güvenliği, İşçilerin Hak ve Sorumlulukları, İş Kazası ve Meslek Hastalıklarının Nedenleri, Kişisel Koruyucu Donanımlar ve İş Yerinde Kullanılması, Yasal Mevzuat ve İçerikleri, Fiziksel Etmenler ve Termal Konfor Şartları konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Çubuk Orman İşletme Şefi Serkan Gülünay, burada yaptığı konuşmada, çalışmaların ekip ruhu içinde tamamlanması gerektiğini belirterek, verilen eğitimle ekibin yangınlara müdahalede gecikmeyeceğini söyledi. Eğitime katılan personele eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara "Eğitime Katılım Belgesi" verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: