Ormancılara ‘iş Sağlığı Ve Güvenlik Uzmanlığı’ Eğitimi

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik olarak “İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı” eğitim semineri düzenlendi.Orman...

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik olarak “İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı” eğitim semineri düzenlendi.

Orman Genel Müdürlüğü’nün “İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” konulu emiri gereğince Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü’ndeki personele “İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi” slayt gösterimli olarak anlatıldı.

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan Dalaman Belediyesi Kültür Salonu’ndaki “İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlığı Eğitimi”ne Orman İşletme Müdürü Adem Acar, İşletme Müdür Yardımcısı Özay Güçlü, Orman İşletme Merkez Şefi Mehmet Oruç, Bahtiyar Orman İşletme Şefi Ömer Kahraman, Çaldere Orman İşletme Şefi Ferdi Karacan, Ortaca Orman İşletme Şefi Aydın Ersoy, Depo Şefi Celalettin Sarıkaya,Orman İşletme Müdürlüğünde görev yapmakta olan Orman Muhafaza Memurları,ve tüm Daimi İşçilerin katılımı ile Sunum eşliğinde İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanlık Eğitimi yapıldı.

Reklam
Reklam

Verilen eğitim semineri sonunda katılımcılara 20 sorudan oluşan sınav sonunda başarı gösterip, 60 puanlık barajı geçen katılımcılara 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında belge verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: