‘ormancılık Ve Orman Ürünleri Programı’ Bölümü Açılıyor

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi (MEÜ) Meslek Yüksekokulu işbirliğinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında uzaktan...

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi (MEÜ) Meslek Yüksekokulu işbirliğinde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında uzaktan eğitimle ‘Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı’ bölümü açılacak.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, MEÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kasım Kurt ile Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi İbrahim Usanmaz yaptıkları görüşmede önümüzdeki eğitim-öğretim yılında açılacak bölümdeki ders program müfredatları için görüş alışverişinde bulundular. Bu bağlamda, Orman Bölge Müdürü Acer ile MEÜ Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın arasında ‘Uzaktan Eğitim Protokolü’ imzalandı.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Acer, MEÜ Meslek Yüksekokulu’nda 2012-2013 öğretim yılında uzaktan eğitimle ‘Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü’ açılacak olmasının kendilerini sevindirdiğini belirterek, “MEÜ Meslek Yüksekokulu’nda uzaktan eğitimle birçok bölümün yanında Bölge Müdürlüğümüzün katkılarıyla ‘Ormancılık ve Orman Ürünleri’ programı da okutulacaktır. Ormancılık bölüm ders programında Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüz, uzaktan eğitim müfredatındaki ders notlarının hazırlanması, öğrencilerin günlük maillerinin cevaplandırılması, ders anlatımı ve online olarak yapılan sınavlara soruların hazırlanması gibi konularda çalışmalar yapacaktır” dedi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak MEÜ’ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizen Acer, “Amacımız, tüm Orman Bölge Müdürlüklerimize broşürler göndererek, teşkilatımızdaki personelimizin de bu yeni açılan bölümde eğitim almalarını tercih ederek ormancılık işlerinde, günümüz bilgi ve teknolojilerini en iyi şekilde kullanabilmelerini sağlamaktır. Ayrıca tercih yapan öğrencilerimizin de teşkilatımızın ara elaman ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde eğitim almasıdır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: