Ormanköy Mesire Alanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Torbalı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2010 yatırım planına aldığı Torbalı Ormanköy Mesire alanının yapımı tüm...

Torbalı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2010 yatırım planına aldığı Torbalı Ormanköy Mesire alanının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Rasyonel FK inşaat firması tarafından alınan ihale sonucunda bölgeye 7000 metrekarelik bir alan üzerinde dev bir piknik alanı yapılıyor. 7000 metrekarelik bir yer kaplayan Ormanköy Pınar Mesire Alanı’nda çok amaçlı salon, havuzlar, kamelyalar, yazlık ve kışlık bölümler yeralacak.

VATANDAŞLAR TÜM İHTİYAÇLARINI BURADAN TEMİN EDEBİLECEK

Mesire alanı tamamlandıktan sonra, piknik alanında Ormanköylü çiftçilerin organik olarak yetiştirdikleri ürünler satışa sunulacak. Piknik için buraya gelecek vatandaşlar tüm ihtiyaçlarını buradan temin edebilecek. Çalışmalar sırasında Ormanköy’ün tarihi yapısının bozulmamasına büyük önem veriliyor. Piknik alanı sayesinde Ormanköy sosyal ve ekonomik açıdan büyük bir gelişim sağlayacak.

Reklam
Reklam

‘KÖYÜMÜZ KALKINACAK’

Yapılacak piknik alanının Ormanköy’e fayda sağlayacağını söyleyen Muhtar Azası Hamza Ali Yiğit, “Yapımı devam eden mesire alanı hem köylümüz hem de vatandaşlarımız için yeni gelir kapısı olacak. Köyümüze dışarıdan gelen insanlar köyümüzde alışveriş yaparak köylümüze para kazandıracak. Ayrıca Ormanköy’ü kalkındıracak bir proje olacak. Mesire alanının bitmesini tüm köylü dört gözle bekliyor” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: