Ormanlı Belediye Başkanı Sever:

Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Ormanlı birlik minibüslerini, halk otobüsü statüsüne alarak kar elde ettiklerini bildirdi.

Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Ormanlı birlik minibüslerini, halk otobüsü statüsüne alarak kar elde ettiklerini bildirdi.

Sever, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların talebi doğrultusunda belediye meclisi kararıyla birlik minibüslerini satın aldıklarını anlattı. Ancak, birliğin yönetiminin otobüslerin şehirlerarası hat belgesi olmadığı gerekçesiyle yaptığı şikayet sonucu, araçların çalışmasının durdurulduğunu anlatan Sever, daha sonra Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın araya girmesiyle birlikle anlaştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Daha sonra bu minibüslerden ikisini 210 bin liraya sattıklarını, diğerlerini de halk otobüsü statüsünde çalıştırmaya başladıklarını kaydeden Sever, bu işlemlerden 420 bin lira kar ettiklerini ve İller Bankası'na olan borçlarını kapattıklarını savundu.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: