Ormanspor’a Destek Yemeği

Muğla’yı Türkiye Basketbol 3.Liginde temsil eden Muğla Orman Basketbol Takımı Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor...

Muğla’yı Türkiye Basketbol 3.Liginde temsil eden Muğla Orman Basketbol Takımı Muğla gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’in verdiği yemekte bir araya geldi.

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici ve Muğla Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi’nin de hazır bulunduğu yemek Muğla Oteli’nde gerçekleştirildi. Takıma 2.Lige çıktığında da bir yemek vermek istediğini söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e Basketbolcular tarafından imzalı top armağan edildi. Çeker’in takımın 2.16 lık pivotu Anıl Binici ile olan Fotografı ise konukların gülümsemesine neden oldu.

Reklam
Reklam

Öte yandan hafta sonu Samsun deplasmanında DSİ ile karşılaşacak Potanın efelerinin Cuma günü tarifeli uçakla Samsun’a geçecekleri belirtildi. Takımda önemli oyuncular Orkun Şenel ve Aytaç Özkul’un sakatlıkları nedeni ile karşılaşmaya gitmeyecek olması ise maç öncesi sıkıntıya neden oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: