Örnek Öğretmen İl Temsilcisi Seçildi

Sivrihisar TOKİ Şehit Emre Bolat İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Bora Kavas, 24 Kasım'da Eskişehir'i temsil...

Sivrihisar TOKİ Şehit Emre Bolat İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Bora Kavas, 24 Kasım'da Eskişehir'i temsil edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlamalarının ana temasını “Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar” olarak açıklaması üzerine mesleğinde örnek adımlara imza atmış, uluslararası düzeyde bilim, sanat ve spor gibi alanlarda başarı kazanan öğrenciler yetiştiren, topluma katkı sağlayan başarılı projeler geliştiren ve halen görev yapan öğretmenler arasında yapılan il değerlendirmesi sonucunda Eskişehir'i temsil etmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'ne isimleri gönderilen öğretmenler arasından Sivrihisar'da görev yapan Bora Kavas seçildi. 50 yaşındaki Kavas, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde Ankara’da yapılacak törende Eskişehir’i temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: