ORSİAD Başkanı Ülgener:

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve Yönetici İş Adamları Derneği (ORSİAD) Başkanı Özcan Ülgener, dünya devi kabul edilen ülkelerin ekonomileri

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve Yönetici İş Adamları Derneği (ORSİAD) Başkanı Özcan Ülgener, dünya devi kabul edilen ülkelerin ekonomileri daralırken, Ankara'nın yüzde 7,5 büyüme hedefiyle 2013'e girdiğini belirtti.

Ülgener, yaptığı yazılı açıklamada, ticaretin plan program kadar umuda dayalı bir yapısı olduğunu ifade ederek, bu yıl ticaretin daha renkli olacağına dair sinyallerin yılın ilk 2 ayında görüldüğünü ifade etti.

Ülgener, bu yıl için çok önemli 3 temel konu olduğunu kaydederek bunları, "yeni Türk Ticaret Kanunu'nda yapılması artık zaruret içeren değişiklikler", "KOSGEB havuzunda destek bekleyen projeler" ve "ekonomi üzerine konuşulan ve yazılan her şeye dikkat etmek" şeklinde sıraladı.

Reklam
Reklam

Son yıllarda ticaret erbabının dünyadaki ve Türkiye'deki değişimine ayak uydurduğunu bildiren Ülgener, "Bu kolay iş değildir. Düşünün ki İngiltere ekonomisi de dahil dünya devleri kabul edilen ülkelerin ekonomileri daralırken, biz Ankara'nın yüzde 7,5 büyümesi hedefiyle 2013'e giriyor 2014'e hazırlanıyoruz" ifadesini kullandı.

Açıklamasında, ekonomiyi meyvesi lezzetli bir ağaca benzeten Ülgener, şunları kaydetti:

"Ticaret Kanunu'nun ilgili maddeleri, KOSGEB destekleri ve moral motivasyonu arttıracak açıklamalar bizim için çok önemli. Birçok açıdan avantajlarımız mevcut, yeter ki olumlu ve olumsuz durumları değerlendirip pozitif katkıyı nasıl sağlarız diye düşünelim, çalışalım."

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: