Orta Anadolu İhracaatcılar Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Turgut Turhan'ın Acı Günü

Erzurum’da uzun yılar İhracaatcılar Birliği Genel Sekreterlik görevi yapan ve Ankara Orta Anadolu İhracaatcılar Birliği...

Erzurum’da uzun yılar İhracaatcılar Birliği Genel Sekreterlik görevi yapan ve Ankara Orta Anadolu İhracaatcılar Birliği Genel Sekreterlik görevine atanan Erzurumlu Turgut Turhan’ın annesi Cemile Turhan, bugün vefat etti.

Bir süredir geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gören Erzurumlu Adnan, Murat, Turgut, Akın ve Gökhan Turhan kardeşlerin annesi 78 yaşındaki Cemile Turhan, bu sabah hayatını kaybetti.

Anne Cemile Turhan’ın cenazesi 05 Nisan 2013 Cuma günü Palandöken İlçesi Solakzade Camisinde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: