Orta Kaldırımlarda Kuruyan Ağaçlar Değiştirildi

Cumhuriyet Caddesi'ndeki orta kaldırımlarda kuruyan ateş dikenleri sökülerek yerine büyük boy sedir ağaçları dikildi.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki orta kaldırımlarda kuruyan ateş dikenleri sökülerek yerine büyük boy sedir ağaçları dikildi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından orta kaldırımlarda bulunan ateş dikenleri kuruduğu için sökülerek yerine büyük boy sedir ağaçları dikildi.

Çok sert ve uzun bir kış dönemi geçiren Bayburt'ta yolardaki buzlanmaları çözmek amacıyla Belediye tarafından yapılan tuzlama çalışmalarının ardından gevşeyen buzları yoldan geçen araçların sıçratması sonucu orta kaldırımlardaki ateş dikenlerinin olumsuz etkilendiğini ve yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde kuruduğunu belirten Belediye Fen İşleri Müdürü Raif Kalekahyası, kuruyan ateş dikenlerin sökülerek yerine Cumhuriyet Caddesi'ne ayrı bir güzellik katmak amacıyla büyük boy sedir ağaçları ile orta kaldırımların donatıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: