Ortaburun Köyü’nde Yol Çalışmaları

İzmit Belediyesi tarafından Ortaburun köyüne 5 bin metrekarelik parke, 2 bin metre bordür ve parke...

İzmit Belediyesi tarafından Ortaburun köyüne 5 bin metrekarelik parke, 2 bin metre bordür ve parke yol çalışmaları yapıldı.

Köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, köy merkezlerini ve bağlantı yollarını da düzenliyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ortaburun köyünde, 5 bin metrekarelik parke, 2 bin metre bordür ve parke yol çalışmalarını tamamladı. Çalışma ile köy meydanı ve köy içi yollara parke taşları döşendi. Köy sakinlerinin konforlu bir ulaşım sağlaması amacıyla yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçen ekibine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: