Ortaca Belediyespor Dalyan Maçına Hazırlanıyor

Muğla Süper Amatör Kümede hedefe kilitlenen Ortaca Belediyespor, ilçenin ikinci takımı olan Dalyan Belediyespor karşılaşmasının...

Muğla Süper Amatör Kümede hedefe kilitlenen Ortaca Belediyespor, ilçenin ikinci takımı olan Dalyan Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Kendi seyircisi önünde ilk defa sahaya Yatağan Spor maçı ile çıkan Siyah Beyazlı eki, aldığı 6-2 galibiyetten sonra futbolculara üç gün izin verilmişti. Salı günü toplanan Ortaca Belediyesporlu futbolcular Teknik Direktör Egemen Urhan yönetiminde Dalyan Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına fizik kondisyon ve topla çalışmalarına devam ediyor.

Reklam
Reklam

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ortaca Belediye Spor Teknik Direktörü Egemen Urhan; “İlçenin iki takımını karşılaşmasında önce dostluk; daha sonra centilmenlik olmalıdır. Bayram tatili nedeniyle futbolcularımıza üç gün izin verdik. Salı Günü’nden beri çalışmalarımızı başladık. Şu anda takımımızda cezalı ve sakat futbolcu bulunmamaktadır. Moralimiz gayet iyi. Dalyan Belediye Spor karşılaşması için hazırlıklarımızı devam ediyoruz. Perşembe Günü yapacağımız çift kale çalışmalarımız ile Dalyan Belediye Spor maçı için hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bizim hedefimiz belli. Hak eden kazansın” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz