Ortaca Metem’de Pilav Günü Ve Mezuniyet Töreni

Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Lisesi’nin (METEM) mezunları için geleneksel pilav günü...

Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Lisesi’nin (METEM) mezunları için geleneksel pilav günü ve mezuniyet töreni düzenlendi.

Tören; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının bitiminden sonra başlayan program ise, okul biricisinin konuşması, yaş kütüğüne okul birincisinin isminin çakılması, öğrenciler arasında Bayrak ve Flama’nın devir teslimi, yapıldı.

2012-2013 eğitim öğretim Yılı’nın sona ermesiyle METEM’de düzenlenen Pilav Günü ve Mezuniyet Töreni’ndeki programda bir araya protokol Üyelerine de Öğrenciler tarafından hazırlanan defile gösterisi, mezun olan öğrencilere protokol tarafından belgelerin verilmesi, kep töreni; öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi ve tanıtım stantlarının gezilmesi, müzikli eğlence ve ikramlarla devam edildi.

Reklam
Reklam

Okul Bahçesi’nde düzenlenen Geleneksel Pilav ve Mezuniyet törenine Ortaca Belediye Başkan Vekili Cemil Durak, İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İ.Halil Şahin, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz