Ortaca Sgk'dan Eğitime Destek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ortaca Müdürlüğü, "Karneni Getir, Hikâye Kitabını Götür" kampanyası kapsamında öğrencilere yönelik...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ortaca Müdürlüğü, "Karneni Getir, Hikâye Kitabını Götür" kampanyası kapsamında öğrencilere yönelik kitap seferberliğini sürdürüyor.

Dağıtılacak hikaye kitabı hakkında bilgi veren Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman Sosyal Güvenlik Denetmeni ve Müdür Vekili Özkan Arslan; "Sosyal güvenlik bilincini oluşturmak amacıyla daha önce yapmış olduğumuz eğitim, seminerler düzenleme, kitap ve CD dağıtımı projelerine ilave olarak 'Karneni Getir Hikaye Kitabını Götür' kampanyasının ikincisini düzenliyoruz. Sosyal güvenlik bilincini oluştururken okuma alışkanlığının kazandırılmasına da katkıda bulunmak amacıyla; birinci kademede okuyup da karne alan öğrencilerimize yaz tatilinde okumaları için Kurum Başkanlığımız tarafından hazırlanan 'Güven ve Yarışçı Çocuklar' adlı hikâye kitabı dağıtılacaktır. Karnesiyle birlikte Merkezimize gelen tüm öğrencilerimize karnelerini görmemiz karşılığında hikâye kitabı hediye edilecektir.

Reklam
Reklam

Ayrıca 8 Haziran Cuma Günü saat 10:00'da Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlköğretim Okulu'nda karnelerle birlikte Hikaye Kitabı dağıtımı yapılacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: