Ortaca Sp’de Seçim Hazırlıkları

Saadet Partisi (SP) Ortaca İlçe Başkanı Ömer İkiz, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlere parti olarak...

Saadet Partisi (SP) Ortaca İlçe Başkanı Ömer İkiz, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlere parti olarak ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

SP Ortaca İlçe Başkanı Ömer İkiz, yaptığı açıklamada; “Biliyorsunuz şu an seçinden önce Türkiye’de açılım var. Milleti açılımla oyalıyorlar; sabah kalkıyoruz açılım, akşam yatıyoruz açılım. Açılım nedir? Benim görüşüme göre açılım; Amerika’nın bu Ortadoğu eşbaşkanı olarak atamış olduklara kişinin eline vermiş oldukları listedir. Biz zamanında Dedelerimiz Çanakkale de, Kıbrıs’ta ve Kore’de destanlar yazdı. Biz Güney Doğu’damı destan yazamayacağız. İşte bu dış güçler, bize Çanakkale’de yapamadıklarını kendi elimizle bize yapmaktadır. Bunun için tüm Türk Halkının iyi düşünmesi lazım. Bu gün Filistinli gençler dedelerinin cezalarını çekiyor. Yarın bizim çocuklarımızda bizim hatalarımızın cezasını niye çeksin? Bu AK Parti şimdi açılımın içine baktığımızda ‘Akil Adamları’ ortaya çıkarttı. Hiç aklımızın almadığı insanlar var bu akil adamların içinde. Başbakan bu akil adamlara ne vaatlerde bulundu? Mecliste 550 Vekilin içinde akil insan yok mu? Benim anladığım kadarıyla Mecliste 550 vekil içinde demek ki akil adam yok. Bu aşamadan sonra biz belediye başkanlığı seçimleri için elimizden geleni yapacağız. Bu gün 28 Şubat’ı sormak AK Parti’ye kalmamıştır. Bu hesap sorulacaksa bu hesabı biz soracağız. Ortaca başta olmak üzere, Muğla’da birkaç belediyeyi Sadet Partisi alacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: