Ortaca U13 Muğla Şampiyonu

Ortaca Belediye Spor U 13 futbol takımı, Muğla U13 Lig'inde şampiyon olarak Türkiye U13 Şampiyonası'nda...

Ortaca Belediye Spor U 13 futbol takımı, Muğla U13 Lig'inde şampiyon olarak Türkiye U13 Şampiyonası'nda Muğla'yı temsil etme hakkı kazandı.

Muğla U13 Ligi'nde karşılaşmış olduğu rakiplerini yenerek Play Off’a yükselen Ortaca U13’ler, Muğla’da yapılan karşılaşmalarda 6 takımla karşı karşıya geldi. Oynamış olduğu karşılaşmalardan galip gelen Ortaca Belediye Spor U13 takımı Muğla Şampiyonu olarak, yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Muğla’yı temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşmalar sonrasında Muğla’dan yola çıkan takımı Ortaca’da davul zurna eşliğinde karşılayan taraftar, sevinç gösterileri sergilediler. Davul zurna ve alkışlar eşliğinde karşılanan takım sevgi gösterisi seli ile ortaca turu attı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: