Ortaca’da Emniyet Kemeri Uygulaması

Ortaca’da yapılan kemer takma uygulamasında, araç sürücülerine trafik kurallarını anlatan broşür, parfüm ve karanfil verildi.Uygulama...

Ortaca’da yapılan kemer takma uygulamasında, araç sürücülerine trafik kurallarını anlatan broşür, parfüm ve karanfil verildi.

Uygulama esnasında durdurulan araç sürücüleri, karşılarında ellerinde broşür ve araç kokusu ile bekleyen polisleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sürücüler, uygulamadan memnun kaldıklarını ve bu tür yaklaşımların polis-vatandaş ilişkisini daha da artıracağını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Yetkilileri ise, bu tür uygulamaların ilçeye dışarıdan girme teşebbüsünde bulunan hırsızları engellemek için önemli olduğunu ifade etti. Yapılan uygulamanın birinci amacı; sürücüleri emniyet kemeri takma bilincini arttırmak ve şehir içinde trafik kurullarına uyumaları konusunda uyarıda bulunmak olduğunu belirttiler.

Reklam
Reklam

Yetkililer, bu uygulamalarla aranan şahısların da bu sırada yakalandığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: