Ortaca’da Trafik Kazası: 2’si Ağır 5 Yaralı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik azasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan birisinin tarlaya...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik azasında iki araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan birisinin tarlaya diğerinin ise sulama kanalına uçtuğu kazada 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Ortaca İlçesi’nden Sarıgerme Köyü istikametine giden sürücü Ali Çengel idaresinde ki 35 SY 021 plakalı araç ile Sarıgerme Köyü’nden Ortaca istikametine giden Kemal Yurt idaresinde ki 48 T2165 plakalı ticari taksi Sarıgerme yolunda bulunan tali yoldan üçüncü bir aracın dikkatsiz ve aniden çıkması üzerine Kemal Yurt idaresindeki ticari taksi aniden yolu ortalamak isterken, karşı yönden gelen Ali Cengel’in sürücüsü olduğu özel araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı sebebiyet veren plakası tespit edilemeyen üçüncü araç kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Ticari taksi tarlaya; özel araç ise kanala takla atarak uçtu. Kazada sürücü Ali Çengel idaresindeki araç Sarıgerme kanalına savrulurken, Kemal Yurt idaresinde ki ticari taksi takla atarak yolun kenarındaki tarlaya savruldu. Kazaya sebebiyet veren araç ise ortadan kayboldu. Tali yoldan kontrolsüz şekilde ana yolla çıkan aracın kaza yerini terk edip kaçtığını gören vatandaşların 112 Acil Servisi’ne haber verdi.

Olay yerine gelen Ortaca ve Dalyan 112 Acil Servis Ambulansı Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ortaca 112 Acil Servis Ambulansı kazada 35 SY 021 plakalı aracın sürücü Ali Çengel (40), araçta yolcu olarak bulunan Şükrü Çelen (51) ve Durali Çengel (20) Ortaca Devlet Hastanesine kaldırılırken;: 48 T 2165 plakalı ticari takside bulunan sürücü Kemal Yurt (32) ile yolcu Sinan Özden (29) Dalyan 112 Acil Servis Ambulansı ile Ortaca Özel Yücelen Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

5 kişinin yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen üçüncü araç ise Ortaca Jandarması tarafından araştırıldığı bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz