Ortaca’da Vergi Haftası Etkinlikleri

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya; 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.Mal...

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya; 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Ortaca’da ziyaretlerde bulundu.

Mal Müdürü Hüseyin Özcan’a, Vergi Dairesi Müdürü Nurettin Şahin’e Vergi Dairesi Personeli Fahrettin Kaya’yı” Mükelleflerle olan ilişkileriniz ve Göreviniz Sıranızdakı Üstün çalışmalarınız nedeniyle teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim”yazılı teşekkür belgesi verdikten sonra; ilçede Vergi Mükellefleri olan iki Esnafa ziyaret edip, birer çiçek buketi verip, birer nostaji radyo hediye etti.

Reklam
Reklam

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya’nın “24.Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında Ortaca Mal Müdürlüğü’ne bağlı Vergi Dairesi’nde yaptığı konuşmasında; “1997 ‘den beri kutladığımız Vergi Haftası’nın bu yıl 24’nü Ortaca Mal Müdürlüğü’nde kutlamak üzere huzurunuza gelmiş bulunmaktayım. Verginin önemini biliyorsunuz; görevlerinizi en iyi şekilde yaptığınızı biz biliyoruz. Biz Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı olarak, hepinize peşinen teşekkür ediyorum. Mefalı, saygılı ve mükellef ile kurduğunuz diyologdan ve bizi en iyi şekilde temsil ettiğinizden dolayı kutluyorum. Vergi Haftası etkinlikler içinde bazı çalışmalarımız oldu. Bu Gelir İdaresi Başkanlığı ile oldu. Öncelikle sizin vergi haftasını kutlamak, mükelleflere dönük en iyi şekilde vergisini veren, aksatmayan vergisini veren mükelleflere makamında ziyaret etmek ve onlara Vergi İdaresi Başkanlığı’nın vermiş olduğu hediyeleri vermiş olmak; hepiniz birbirinizden değerlisiniz. Ancak hepinize hediye yok. Dedikki içlerinden 2 tanesine seçelim; kendisine temsilen bir yandan hediye sunalım, onları getirdik. Vergi Dairesi Müdürümüz, Mal Müdürümüz değerli mesai arkadaşımızı hediye sunmak üzere buradayız. Öne Mal Müdürümüz Hüseyin Özcan’ın hediyesini sunalım. Bu noktajik bir hediye; bir radyodur. İyi dinleyip, doğru haber vermesi için müdür beye taktim ediyorum; hayırlı uğurlu olsun. Sizler Nurettin Şahin’i ve Fahrettin Kayayı sizler seçtiniz. Nasıl seçtiniz? Bizim uzantımız, sizin emelleriniz doğrultusunda; sizin takdir ettiğiniz ve mükelleflere en iyi şekilde hizmet sunan bu iki arkadaşımızdır. Sakın yanlış anlamayın; sizlerin onlardan hiç bir farkınız yoktur. Bunu başından söylemiştim; herkese bir hediye vermek külfeti gerektiyor. İnşallah o günlerde olur. Bu iki arkadaşımıza hediyelerimizi takdim edeceğiz. Bu arkadaşlarımızda sizin için aldıklarını ifade edeceklerdir. Buradaki etkinliğimiz bitmiştir. Bundan sonrada İlçemizde bulunan bazı mükelleflerimizi de ziyaretimiz olacaktır. Biliyorsunuz ki Muğlamızın bir uçu taaaa Bodrum’dan, bir ucuda Antalya’ya yakın Fethiye İlçemizdir. Vergi Dairesi Başkanlığı Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü olarak ben gelebildim” dedi.

Reklam
Reklam

Mal Müdürlüğü’nden ayrılan Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü Niyazi Kaya; Mal Müdürü Hüseyin Özcan ve Vergi Dairesi Müdürü Nurettin Şahin ile ilçede bulunan iki mükellefleri ziyaret edip, çiçek ve nostaji olan birer radyo hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: