Ortaklar kan bağışına koştu

Ortaklar, Kızılay Aydın Şubesi tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Ortaklar, Kızılay Aydın Şubesi tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

Aydın Kızılay Şubesi’ne ait gezici kan bağışı aracı Ortaklar Cumhuriyet Meydanı’nda kan topladı. Kan bağışına yoğun ilgi gösteren Ortaklar sakinleri yaklaşık 100 ünite kan bağışlayarak duyarlılıklarını gözler önüne serdi.

Birçok belediye personelinin de gönüllü kan bağışladığı Kızılay ekibini vazife başında ziyaret eden Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kan ihtiyacının her gün bir önceki günden daha fazla olduğu ülkemizde gönüllü kan bağışının önemine dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Kanın, acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Akın, Kızılay yetkilileri ile tüm bağışçılara duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: