Ortaköy Ufuk'ta 1. Süt Şenliği heyecanı yaşandı

Özel Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu, Beşiktaş ilçesi genelinde süt şenliği programı düzenledi.<br/> Ortaköy Ufuk İlköğretim...

Özel Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu, Beşiktaş ilçesi genelinde süt şenliği programı düzenledi.
Ortaköy Ufuk İlköğretim Okulu 1. Süt Şenliği, Beşiktaş Kaymakamı Saadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Ufuk Okulları Genel Müdürü Ömer Özdemir ve okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Beşiktaş ilçesinde bulunan özel ve devlet anaokullarının katılımı ile gerçekleşen şenlik sahne performansları, eğlenceli yarışmalar, sürpriz ödüller, ikramlar, canlı ineklerin yer aldığı çiftlik etkinliği ve proje yarışmasının heyecanı ile devam etti.
Çocukların hazırlamış olduğu koronun geçmişten geleceğe isimli rond, folklor performanslarının yanında süt kutularıyla hazırlanan kostümler ilgi çekti. Bahçede hazırlanan eğlenceli yarışmalar ile neşeli anlar yaşayan çocuklar meyveleri ezerek sütle karıştırıp, yoğurtları dilleriyle bitirmeye çalıştı.
Şenlikte "Süt Sağlıktır" konulu proje yarışmasında çocuklar materyaller eşliğinde hünerlerini sergiledi. Proje yarışması sonunda dereceye giren ve katılan öğrenciler ile rehber öğretmenleri hediye çekleri, hediyeler, altınlar ile ödüllendirip, yarışmaya katılan her okula katılım sertifikaları dağıtıldı.
Şenlik alanında oluşturulan Ufuk Çiftliği'ne getirilen canlı inekler tüm çocukların ilgi ve merakını topladı. Nasrettin Hoca ve Keloğlan eşliğinde oyunlar, şarkılar, fıkralar ile eğlenen çocuklar günün sonunda kendileri için hazırlanan sürpriz çantalar ve yüzlerinde gülücükler ile okuldan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz