Ortaköy'ün En Yenisi: Müessese

Ortaköy'e yepyeni bir "müessese" katıldı!

Ortaköy'ün en güzel sokaklarından Eski Bahçe'de yeni yılla birlikte yepyeni bir 'müessese' açıldı. 'Müessese' diyoruz çünkü; bu dar, şirin ve trafiğe kapalı ama dostluklara açık sokakta genişçe sohbetler ederken birbirinden leziz tatları midenizle buluşturabileceğiniz 'dükkan'ın adını da 'müessese' koymuş işletmecileri.

Ne yenir, ne içilir bu 'müessese'de?

Hafta içi günler sabah işyerinize giderken baget ekmekleriyle hazırlanan çeşit çeşit sandviçlerin yanında ya sıcacık bir kahve ya da taze sıkılmış meyve sularını bulabilirsiniz 'müessese'de. "Ben uzun uzun kahvaltımı yapmayı severim" diyorsanız Türkiye'nin dört bir yanından getirilen yöresel tatlarla hazırlanan 'mükellef' kahvaltıyı deneyebilirsiniz. Kahvaltınızın veya bir öğle/akşam yemeğinin yanında Segafredo'nun leziz İtalyan kahvelerini içebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Öğle arasında ise leziz makarna ve salata çeşitlerini tadabilirsiniz. Spor gazeteciliğini bırakmış Aycan Çeki ve uzun yıllar İnsan Kaynakları Uzmanı olarak görev yapmış olan Sinem Aydın Çeki'nin işlettiği mekanda ilginizi çekebilecek bir çok görsel detay var. Gidip görmeniz ve 'müessese'nin farklı ortamında bi' şeyler yiyip içmeniz için rotanızı İstanbul'un en güzel semtlerinden olan Ortaköy olarak belirlemeniz yeterli.

Adres: Mecidiye Mahallesi, Eski Bahçe Sokak No: 11, Ortaköy, İstanbul

Telefon: 0212 258 00 59