Ortaokullar Arası Siyer Yarışması

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Gazipaşa Müftülüğü tarafından ortaokullar arası siyer yarışması düzenlendi....

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Gazipaşa Müftülüğü tarafından ortaokullar arası siyer yarışması düzenlendi.

Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Peygamber Efendimiz Resul-i Ekrem'in (sas) hayatını konu alan siyer yarışmasına; Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Gazipaşa Müftüsü Ahmet Şamil Ok, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, Kur'an tilaveti ile başlayan yarışmaya, Gazipaşa ilçe merkezi ve köylerinden elemeleri geçen Ahmet Tuncer Ortaokulu, Av. Kemal Akça Ortaokulu, Burhan Ortaokulu, Fadime Tuncer Ortaokulu, Macar Fahri Özçelik Ortaokulu ve Özel Bilge Ortaokulu katıldı. Finalde sorulan ilk 20 sorudan 16 soruya doğru cevap veren Av. Kemal Akça Ortaokulu, Burhan Ortaokulu ve Macar Fahri Özçelik Ortaokulu, son 10 elemeli soruya katıldı. Yarışma sonunda Av. Kemal Akça Ortaokulu birinci, Macar Fahri Özçelik Ortaokulu ikinci ve Burhan Ortaokulu üçüncü oldu. Yarışmada birincilere ve ikincilere bilgisayar, üçüncülere de dijital fotoğraf makinesi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: