Oruç Baba Türbesi'nde Tatlıses için Kur'an-ı Kerim dağıtıldı

Beşiktaş’ta yaklaşık 6 ay önce uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve aylardır hastanede tedavi...

Beşiktaş’ta yaklaşık 6 ay önce uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve aylardır hastanede tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses için Oruç Baba türbesinde Kur'an-ı Kerim dağıtıldı. Tatlıses’in sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiğini belirten İmparator Grubu Başkanı Murat Uygur, “Ünlü sanatçının eski sağlığına kavuşması ve halkımızın dualarının devam etmesi için Kur'an-ı Kerim dağıtıyoruz.” dedi.
Televizyon programı çıkışında aracının içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve uzun süredir tedavisi devam eden İbrahim Tatlıses’in hayranları Oruç Baba türbesinde yaklaşık 250 adet Kur'an-ı Kerim dağıttı. Tatlıses’in sevenleri tarafından kurulan İmparator Grubunun Başkanı Murat Uygur, Tatlıses’in halkın duaları ile ayakta kaldığını belirterek, “İmparator için dua istiyoruz. Bu amaçla Kur'an-ı Kerim dağıtıyoruz. Şu an ki durumu çok iyi. Tedavisi için kısa bir süre sonra tedavisi için Almanya’ya gidecek. Herkesten dua istiyoruz. O halkın duaları sayesinde ayakta kaldı.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İbrahim Tatlıses’in bir an önce iyileşmesi için dua edildi. Daha sonra Oruç Baba türbesinin bahçesinde toplanan vatandaşlara Kur'an-ı Kerim dağıtıldı. İbrahim Tatlıses’i çok sevdiklerini belirten vatandaşlar, “Biz zaten iyileşmesi için sürekli dua ediyoruz. Mukabelelerde kendisi için dua ediyoruz. Bundan sonra da Kuran-ı Kerim okuyup dua edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz