Oruç Tutanlara Hakaret Iddiası Protesto Edildi

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in eşi Meltem Ünal Erzen’in, sosyal medya üzerinden oruç tutanlara...

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in eşi Meltem Ünal Erzen’in, sosyal medya üzerinden oruç tutanlara hakaret içeren ifadeleri protesto edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bakırköy İlçe Teşkilatı üyesi bir grup, Bakırköy Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Meltem Ünal Erzen’in, sosyal medyada paylaştığı "Hah iftarları bitti galiba. Düşmeye başladılar. Badem IQ'lar." mesajını protesto etti. Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda bir araya gelen partililer, belediyeye ait temizlik araçlarının alanı doldurması üzerine tepki gösterdi. Meydanda herkesin açıklama yapma hakkı olduğunu ifade eden partililer belediye görevlileri ile kısa süreli tartıştı. Polisisn araya girmesiyle belediyeye ait araçlar alandan çıkarıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, bir basın açıklaması yaptı. Bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirmeyip inanç değerleriyle alay etmediklerine vurgu yapan Gürcan, “Meltem Ünal Erzen, oruç tutan inançlı insanları aşağılamak için ‘badem IQ’lular, sülükler ve fındık beyinliler’ diyerek hakaret etmiştir. Biz kendisini kınıyor ve sözlerini kendisine iade ediyoruz.” diye konuştu.

Ellerinde ‘Yalakalık yapmıyoruz dinimiz gereği olan oruç tutuyoruz ve Meltem istifa et” yazılı pankart ve döviz taşıyan partililer sık sık ‘Bademler burada Meltem nerede?’ şeklinde slogan attı. Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şeklide dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: