Örümcek kızkardeşler

Yapışık ikizler Ganga ve Jamuna Mondal, bir sirkte "The Spider Sisters- Örümcek Kızkardeşler" gösterisi yaparak ailelerine destek oluyor.

39 yaşındaki ikizler, aynı zamanda 2 kafası, 3 bacağı ve 4 kola sahip olan dünyanın en nadir görünen yapışık ikizleri olma özelliği de taşıyor.
[** **](https://www.mynet.com/orumcek-kizlar-2689541-myvideo)
Hindistan'daki yapışık kızkardeşlerin gösterisini oldukça kalabalık meraklı topluluğu izliliyor. 5 saatlik gösteri sonucunca sadece 65 TL kazanıyorlar. Bu para ailenin sadece 15 günlük yemek ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.
Jamuna: "İnsanlar bizi iyice inceliyorlar ve garip olduğumuzu düşünüyorlar."
İkizler West Bengal'de dünyaya geldiklerinde doğumu yaptıran ebe şok geçirererk bayılmış.
Doktorlar kızların pelvislerinin bitişik olduğunu ama üst taraflarının normal olduğunu sadece bir bacağın işler durumda olduğunu belirtiyor.
Diğer iki bacak ise, 9 ayak parmağı ve eklem yerlerinden birbirine bitişik olduğundan kullanılamıyor. Ganga;"Sinirlenmemek için çok fazla dışarı çıkmıyoruz" diyor. Kızkardeşler ayrılmalarının ölümcül olabileceği ihtimali karşısında gözyaşlarını tutamıyorlar.
Amerikalı yapışık ikizleri ayırma konusunda başarılara sahip Dr. James Stein, ikizlerin durumunu inceleyen araştırmalar yaptı. Kızkardeşler henüz ayrılmayı kabul etmedi. Durumlarını yorumlayan yapışık kızkardeşlerden Ganga;"Tanrı bizim birlikte yaşamamızı istediği için bu durumdayız" diye yorumladı.
Mynet