Oryantiring

 Oryantiring Federasyonu tarafından Kemer ilçesinde düzenlenen Dünya Kupası ve Oryantiring Türkiye Kupası'nda Dünya Kupası karma bayrak yarışları sona erdi.

Oryantiring Federasyonu tarafından Kemer ilçesinde düzenlenen Dünya Kupası ve Oryantiring Türkiye Kupası'nda Dünya Kupası karma bayrak yarışları sona erdi. Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Nermin Fenman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karma bayrak yarışının dünyada ilk defa Türkiye'de düzenlendiğini söyledi. Karma bayrak yarışlarında her takımda 4 sporcunun yer aldığını belirten Fenman, "Çok heyecanlı bir yarış. Çünkü yarışlara kızlar da katılıyor. Sporcular yaklaşık 12 dakikada parkurlarını tamamlıyor" dedi. Bayrak yarışının çok hızlı geçtiğini dile getiren Fenman, "45 dakikada bütün yarış tamamlandı. Her ülke 3-4 takımla katıldı. İsveç takımları iki derece elde etti. Danimarka takımı ise ikinci oldu. Türk milli takımı önceki yıllara göre büyük mesafe katetti ama alınacak daha çok yol var. Çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu. Yarışlarda, müsabakaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Dünya Kupası Karma Bayrak Yarışı sonucunda sıralama şöyle oluştu: 1. İsveç 2. Danimarka 3. İsveç 4. Finlandiya 5. İsviçre Organizasyon, Türkiye Kupası yarışıyla sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: