OSB Atletikspor Genç Kızlarda Türkiye Finallerine yükseldi

Genç Kızlar Voleybolda mücadele eden Kayseri OSB Atletikspor takımı adını Türkiye Finallerinde son 4 takım arasında yazdırdı.Sivas’ta 24-26 Mayıs tarihlerinde yapılan yarın final maçlarında Samsun Büyükşehir Anakentspor’u 3-0 ve Ordu Çamlıkspor’u 3-2 mağlup eden Mavi-Siyahlı takım adını finale yazdırdı.Bugün oynadığı final maçında Adana Seyhan Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Kayseri OSB Atletikspor Voleybol takımı adını Türkiye Finallerine yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.18-24 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul’da Türkiye Finallerinde mücadele edecek olan Kayseri OSB Atletikspor’da hedef kupayı Kayseri’ye getirmek.Türkiye Finaline yükselmenin çok zor olduğu sistemde Anadolu’dan gelecek 4 takım arasına adını yazdırarak Kayseri Voleybol camiasına ve şehire büyük sevinç yaşattı.

Genç Kızlar Voleybolda mücadele eden Kayseri OSB Atletikspor takımı adını Türkiye Finallerinde son 4 takım arasında yazdırdı.
Sivas’ta 24-26 Mayıs tarihlerinde yapılan yarın final maçlarında Samsun Büyükşehir Anakentspor’u 3-0 ve Ordu Çamlıkspor’u 3-2 mağlup eden Mavi-Siyahlı takım adını finale yazdırdı.
Bugün oynadığı final maçında Adana Seyhan Belediyespor’u 3-0 mağlup etmeyi başaran Kayseri OSB Atletikspor Voleybol takımı adını Türkiye Finallerine yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.
18-24 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul’da Türkiye Finallerinde mücadele edecek olan Kayseri OSB Atletikspor’da hedef kupayı Kayseri’ye getirmek.
Türkiye Finaline yükselmenin çok zor olduğu sistemde Anadolu’dan gelecek 4 takım arasına adını yazdırarak Kayseri Voleybol camiasına ve şehire büyük sevinç yaşattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz