Osb Endüstri Meslek Lisesi Yatırım Programına Alındı

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB’ye yapımı düşünülen Endüstri Meslek...

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB’ye yapımı düşünülen Endüstri Meslek Lisesi'nin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2013 yılı yatırım programına alındığını belirtti.

OSB içerisinde bulunan alanın 5 yıl önce lise yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini kaydeden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan müjdeli haberin geldiğini söyledi. Yeşilay, "OSB yönetimi olarak Endüstri Meslek Lisesi yapılması için uzun süredir girişimlerde bulunduk. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından OSB içerisinde bulunan bir alana atölyeleri ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi'nin 2013 yılında yapılması için yatırım programına alındı" dedi.

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi tarafından eski Et Balık Kurumu'nun bulunduğu arazi üzerine ihalesi yapılmış olan ve inşaatı başlayan Meslek Lisesi ile hayırsever bir iş adamı tarafından Kız Meslek Lisesi yapılmasının da kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden Yeşilay, "Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından ilimize Endüstri Meslek Lisesi yapılmak istendi ancak Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2013 yılı içerisinde OSB'ye Meslek Lisesi yapacağından dolayı TOBB’un yapacağı bu okulu İmam Hatip Lisesi olarak değiştirmiştir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: