Osb Meslek Lisesi’ne Kayıtlar Başladı

Bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi’nin kayıt kabulüne başladığı...

Bu yıl eğitim ve öğretime başlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi’nin kayıt kabulüne başladığı bildirildi.

Kayseri’de 30 derslikli ve 900 öğrenci kapasiteli olarak yapılan, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların kalifiye eleman sıkıntısını büyük ölçüde gidereceği tahmin edilen Organize Sanayi Bölgesi Meslek Lisesi’nin öğrenci kabulüne başladığı öğrenildi. Yetkililer, şimdiden öğrenciler tarafından liseye büyük ilgi gösterildiğini belirterek, LYS sonuçlarından sonra da talebin artmasını beklediklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, “Sanayicilerimiz kalifiye eleman konusunda ciddi sıkıntılar yaşamaktadır. Kalifiye eleman konusundaki bu eksikliğin giderilmesi için, bölgemizde 30 dersliklik, 900 öğrenci kapasiteli, 6 ayrı meslek atölyesi bulunan Meslek Lisemizi yaptırdık. Toplam 38 bin metrekara alan üzerine inşa edilen okulumuzun şuanda 15 bin metrekare kapalı alanı tamamlandı. Okul kompleksi, öğrenci yurdu ve spor salonunun da inşa edilmesiyle toplam 30 bin metrekare kapalı alana sahip olacak” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: