OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu:

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ülke olarak 2023 hedeflerine odaklanılması gerektiğini belirtti.

GAZİANTEP - Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, ülke olarak 2023 hedeflerine odaklanılması gerektiğini belirtti. Nakıboğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yurt genelinde yüksek bir katılımla gerçekleştirilen yerel seçimin, Türkiye'nin geleceğine yön vermesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Yerel seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyen Nakıboğlu, şunları kaydetti: "İş dünyası olarak seçim öncesi artan siyasi tansiyonunun düşerek, ağırlık gündem maddesinin ekonomi olmasını istiyoruz. Türkiye demokratik bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Son üç aylık siyasi gelişmeler ve artan tansiyon ile yerel seçimleri son zamanların en önemli seçimi olarak görmekteydik. Halkımız istikrarın devamından yana oyunu kullandı." İş dünyası olarak, ekonomik ve siyasi istikrar ortamında geleceğe umutla baktıklarını ifade eden Nakıboğlu, "Ülkemiz bugünden itibaren 2023 hedeflerine odaklanmalıdır. Seçimlerin ardından artan gerilimin bitmesini bekliyoruz. Türkiye'nin, kalkınma hedefine ulaşabilmesi için birinci gündem maddesinin ekonomi olması gerekir" değerlendirmesini yaptı. Nakıboğlu, kentteki seçimleri kazanan başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Fatma Şahin olmak üzere tüm İlçe belediye başkanlarını tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: