OSB’den öğrencilere servis ve su hizmeti

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren öğrencilere servis ve su hizmetinde bulundu.Özel Van OSB Mesleki ve Teknik Koleji’nde YKS sınavına girecek olan öğrencilere servis hizmetinde bulunan OSB Yönetimi, yarıca okul önünde öğrencilere su dağıttı.

Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) giren öğrencilere servis ve su hizmetinde bulundu.
Özel Van OSB Mesleki ve Teknik Koleji’nde YKS sınavına girecek olan öğrencilere servis hizmetinde bulunan OSB Yönetimi, yarıca okul önünde öğrencilere su dağıttı. Bugünün gençlerinin yarının geleceği olduğunu ifade eden OSB yönetimi her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade ederek, sınava giren tüm öğrencilere başarı dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz