Osman Gazi Semt Konağı Yakında Hizmete Girecek

Kepez'de yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağı'nın yakında hizmete gireceği bildirildi.

Kepez'de yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağı'nın yakında hizmete gireceği bildirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağı'nda Yardımcıları Orhan Kocaağa, Mesut Kocagöz ve Ömer Ali Acar ile eski Türk Konakları mimari tarzında inşa edilen ve yapımı tamamlanan Osman Gazi Semt Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Gazi Mahallesi ile Sütçüler, Habibler, Mehmet Akif ve Hüsnü Karakaş mahallelerine de hizmet verecek Osman Gazi Semt Konağı'nda kadınlar meslek ve sanat kursu, öğrenciler ise kütüphane, bilgisayar ve internet hizmeti alabilecekler. Antalya'da bir ilk olan, yakında hizmete açacakları Osman Gazi Semt Konağı ile sosyal belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına götüreceklerini ifade eden Tütüncü, "Kepez'i, Antalya'yı yepyeni bir belediyecilik hizmeti ile tanıştırıyoruz. Bu konaklar her yaştan vatandaşımızın çeşitli sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek. Osman Gazi Semt Konağı'nda çocuklara, kadınlara ve bölgedeki mahallelerin geneline hitap edecek şekilde kültür, sanat, eğitim etkinlikleri organize edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Gazi Mahallesinde yapımı tamamlanan 3 katlı Osman Gazi Semt Konağı'nda 150 kişilik çok amaçlı salon, mutfak, idari ofis, derslikler, depo ve sohbet odası bulunuyor.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: