Osman Genç: Çocuklarımız Için Seferber Olmaya Hazırız

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitime yaptığımız yatırımlarla geleceğimizi garanti altına aldık." dedi. Canik...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitime yaptığımız yatırımlarla geleceğimizi garanti altına aldık." dedi.

Canik Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Tekin Karabulut, Okul Aile Birliği Başkanı Halit Yaniçun ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Osman Genç, okulların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar için seferber olmaya, onlara daha iyi imkanlar sunmaya her zaman hazırız." diye konuştu. Canik'i anaokulundan üniversiteye kadar eğitim yuvalarıyla donattıklarını belirten Genç, "Eğitime yaptığımız yatırımlarla bir bakıma ilçemizin ve şehrimizin geleceğini garantiye almış oluyoruz. Canik, üniversitesi, koleji, kaliteli okulları ile eğitimde marka olma yolunda önemli mesafeler kat etti." dedi.

Reklam
Reklam

Canik'te 8,5 yıllık süre içerisinde eğitim standardını artırdıklarını ifade eden Osman Genç, "İlçemizde hem eğitim yuvası sayımız arttı hem de okullarımızın kalitesi arttı. Okullarımıza 3 milyon liranın üzerinde fiziki ve teknolojik yatırım yaptık. Çocuklarımız artık geleceğe daha sağlıklı eğitim yuvalarında hazırlanıyor. Onlara daha iyi eğitim imkânları sunmak bizim birinci görevimiz. Okullarımızdan bize gelen talepleri mutlaka değerlendiriyor, sıkıntıları en kısa sürede gideriyoruz. Eğitim yuvalarımızın sıkıntılarını her zaman gündemimizin ilk sırasına aldık. Sadece çocuklarımızın eğitimiyle değil, ailelerimizin de eğitimine büyük önem veriyoruz." dedi. Okul Müdürü Karabulut ve Okul Aile Birliği Başkanı Yaniçun da, okullarına ve eğitime verdiği destekten dolayı Genç'e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: